COSMO antwoorden voor seksvragen

Als je ooit een brandende vraag hebt gehad over seks die je bang was om zelfs de beste vriend te vragen, weet je: je bent niet de enige. We komen er honderden anonieme letters “over”. En wat gebeurt er op het forum!

“In de diepten van de ziel geloven vrouwen dat in de natuur intu├»tief is, ze zijn gewoon verplicht om te weten over seks alles. Daarom is het meestal verlegen om te vragen naar wat het niet duidelijk is, “verklaart de Amerikaanse psycholoog Michael Bader, de auteur van het boek” Excitation farmaciadiprima.com “. – Maar hoe sneller u antwoordt op uw meest intieme vragen, hoe beter uw seksleven zal zijn!”We kozen voor vragen aan de meest pijnlijke onderwerpen door deskundige antwoorden toe te voegen, natuurlijk. Vraag en Cosmo zal je op de hoogte houden.

Vaak tijdens seks maakt mijn vagina een aantal vreselijke onfatsoenlijke zwetende geluiden. Ik word zo ongemakkelijk. Wat scheelt er? En hoe te vermijden?
A: Zo’n geluid treedt op omdat de lucht de vagina verlaat.
Tijdens seks breiden de muren van de vagina uit om de lul binnen. Wanneer hij je binnengaat, alsof het de lucht in de vagina duwt. Veranderende pose of diepe introductielid zet lucht – vandaar en geluid. Het gebeurt na seks wanneer de vagina is versmald tot de gebruikelijke grootte en weer blijkt het overtollige lucht. Hoewel je dit geluid waarneemt als iets dodelijk schandelijk, is het nogal een gemeenschappelijke situatie. Als zo’n niet-muziekbegeleiding je voorkomt dat je geniet van seks, probeer dit dan onmiddellijk voor de seksuele handeling, op de rug liggen, zachtjes Nadavy de achterkant van de palm op de cialis werking bodem van de buik. Dus je duwt de lucht, die al is gelukt om de uitgebreide vagina te penetreren. U kunt ook uw partner aanbieden om u niet te diep te betreden en te voorkomen dat de knie-elleboog is, waarbij dergelijke geluiden praktisch onvermijdelijk zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top